Darkfiber, hoogwaardig glasvezel van Breedband Tilburg

U heeft het vast al eens ergens gezien: sleuven die in de stoep worden gegraven waar vervolgens vanaf een grote rol een glasvezelkabel in wordt gelegd. Glasvezel is bezig aan een stevige opmars en niet alleen voor de zakelijke markt. Ook particulieren gaan in de nabije toekomst profiteren van hoogwaardige glasvezelverbindingen.

Bij Breedband Tilburg richten we ons op de zakelijk markt en zijn we al ruim tien jaar bezig. We hebben inmiddels ruim 300 locaties aangesloten op ons darkfiber zakelijk glasvezelnetwerk van meer dan 300 km aan kabels. Laat ons ervoor zorgen dat ook uw bedrijf of instelling deel uitmaakt van deze hoogwaardige infrastructuur in Tilburg.
De keuze voor darkfiber is bewust. Het geeft onze klanten gemak en zekerheid. Deze glasvezel heeft een enorme capaciteit die wordt bepaald door de apparatuur die er op aangesloten wordt. Die kan van uzelf zijn, maar wij bieden ook interessante ethernetdiensten aan als internettoegang, VoIP telefonie, datatransport en datacenter koppeling via onze partners. Met de dark-fiber (onbelichte) glasvezel zijn de mogelijkheden haast grenzeloos. Uw dataverkeer is, indien gewenst, ook makkelijk uit te breiden.

Aantrekkelijk geprijsde darkfiber glasvezelverbinding

Als BV zonder winstoogmerk, met twaalf non-profitorganisaties als aandeelhouder, doet Breedband Tilburg u altijd een scherp aanbod. Leveren wij binnenkort ook aan u onze zakelijke darkfiber glasvezelverbinding? Neem daarvoor snel contact met ons op, ook als u nog vragen heeft. Tot ziens bij Breedband Tilburg!

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar, ongeacht uw bedrijfstoepassingen.

Daarnaast maakt glasvezel het gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back-ups en Cloud computing. Natuurlijk bent u ook verzekerd van een hoge beschikbaarheid.

Kiezen voor Zakelijke Glasvezel van Breedband Tilburg betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen.

Begonnen als inkoopstichting, zijn we inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in de zorg, wonen, onderwijs en overheid.

Met een snelle zakelijke glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digital infrastructuur bij uw bedrijf.

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig? Maak gerust een vrijblijvende afspraak.