06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Aansluiting glasvezel Breedband Tilburg bijzonder aantrekkelijk

Ondernemers in Tilburg en omstreken opgelet! Internet neemt een steeds prominentere plek in bij de bedrijfsvoering. Een zichzelf respecterende onderneming kan eenvoudigweg niet meer zonder breedbandverbinding. Maar moet u daarbij kiezen voor een kabel-, (a)dsl- of glasvezelverbinding? Met zijn jarenlange ervaring adviseert Breedband Tilburg om voor deze aansluiting glasvezel te kiezen. Wij maken dat bovendien nog eens bijzonder aantrekkelijk voor u.

Met ons glasvezelnetwerk verzekert u zich van zeer hoge upload- en downloadsnelheden. Dat is van cruciaal belang als dataverkeer een belangrijk onderdeel is van uw instelling of bedrijf. Daarbij is zakelijk glasvezel van Breedband Tilburg betrouwbaar en stabiel. Op storingen zit niemand te wachten. Nog een belangrijk motief om voor deze aansluiting glasvezel te gebruiken, is dat er altijd voldoende capaciteit is. Een prettige gedachte, met name als een zaak moet anticiperen op uitbreiding. Bij ons kan dat simpel en zonder extra investering.

Aansluiting glasvezel: Breedband Tilburg ontzorgt u!

Maar de belangrijkste reden om voor uw aansluiting glasvezel te kiezen, is dat Breedband Tilburg alle zorgen uit handen neemt. Wij hebben een samenwerking met partners die uw branche heel goed kennen. Behoudt u liever uw huidige provider? Even goede vrienden! Bevalt onze filosofie u, neem dan nu contact op.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor alle diensten

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig?

Dan maken we graag een afspraak met u!

Ons kantoor

Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel ons op 06 – 34353234 of mail ons!

Directeur Breedband Tilburg
Niels van der Pluijm
Email: niels@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 06 3435 3234
Meer over Breedband Tilburg