Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is niet alleen super snel en veilig, het heeft nog veel meer voordelen:

  • Altijd de benodigde capaciteit, ongeacht uw bedrijfstoepassingen.
  • Verzekerd van een hoge beschikbaarheid.
  • Maakt het gebruik van nieuwe diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back-ups en Cloud computing.
Iconen glasvezel snel stabiel

Snel en stabiel

Iconen glasvezel betrouwbaar veilig

Betrouwbaar en veilig

Iconen glasvezel hoge beschikbaarheid

 Hoge beschikbaarheid

Iconen glasvezel toekomstvast

Toekomstvast

Iconen glasvezel voldoende capaciteit

 Altijd voldoende capaciteit

Iconen glasvezel transport alle diensten

Geschikt voor transport van alle diensten

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Koppeling van locaties
Wanneer uw bedrijf meerdere locaties heeft, biedt een dark-fiber glasvezelverbinding de perfecte infrastructuur voor uw bedrijfsvoering. Onze verbindingen worden altijd op maat en indien gewenst redundant aangelegd. Hierdoor geeft het netwerk een zeer hoge beschikbaarheid. Met deze hoogwaardige verbinding, gecombineerd met de diensten van onze partners, beschikt u over optimaal dataverkeer.

Bepaal zelf uw bandbreedte

Wij leveren dark-fiber (onbelichte) verbindingen. U kiest vervolgens zelf de ethernetdiensten die u wilt afnemen. U houdt de capaciteit van uw verbindingen zo in eigen hand. Onze partners bieden u een ideaal groeipad. Begin met een verbinding van 10 Mb en breid de bandbreedte stapsgewijs uit tot makkelijk 1Gb. Eenvoudig en zonder extra investeringen. Zet de ethernetdiensten gerust in voor verschillende toepassingen, zoals internettoegang, VoIP telefonie, datatransport en datacenter koppeling.

Glasvezel op Maat

Onze glasvezelaansluiting is geen standaard dienst. Elke aansluiting wordt op maat gemaakt. Er zijn ruime mogelijkheden voor wat betreft het type glasvezelaansluiting. Iedere aansluiting kent zijn eigen betrouwbaarheid. Gecombineerd met uw eigen belichting of de inkoop van een ethernetdienst, wordt de zakelijk glasvezelverbinding compleet en bedrijfszeker.