06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is niet alleen super snel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.
Meer weten over de techniek van glasvezel? Klik hier.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Koppeling van locaties
Wanneer uw bedrijf meerdere locaties heeft, biedt een dark-fiber glasvezelverbinding de perfecte infrastructuur voor uw bedrijfsvoering. Onze verbindingen worden altijd op maat en indien gewenst redundant aangelegd. Hierdoor geeft het netwerk een zeer hoge beschikbaarheid. Met deze hoogwaardige verbinding, gecombineerd met de diensten van onze partners, beschikt u over optimaal dataverkeer.

Onbelichte Glasvezelverbinding: bepaal zelf uw bandbreedte

Wij leveren dark-fiber (onbelichte) verbindingen. U kiest vervolgens zelf de ethernetdiensten die u wilt afnemen. U houdt de capaciteit van uw verbindingen zo in eigen hand. Onze partners bieden u een ideaal groeipad. Begin met een verbinding van 10 Mb en breid de bandbreedte stapsgewijs uit tot makkelijk 1Gb. Eenvoudig en zonder extra investeringen. Zet de ethernetdiensten gerust in voor verschillende toepassingen, zoals internettoegang, VoIP telefonie, datatransport en datacenter koppeling.

Glasvezelverbinding op maat

Onze glasvezelaansluiting is geen standaard dienst. Elke aansluiting wordt op maat gemaakt. Er zijn ruime mogelijkheden voor wat betreft het type glasvezelaansluiting. Iedere aansluiting kent zijn eigen betrouwbaarheid. Gecombineerd met uw eigen belichting of de inkoop van een ethernetdienst, wordt de zakelijk glasvezelverbinding compleet en bedrijfszeker. Wij kennen de volgende klassen:

Meer weten over Zakelijk Glasvezel? Bel ons gerust voor advies of blader eens door ons portfolio om te zien welke bedrijven en instellingen al door ons zijn aangesloten op het glasvezel netwerk.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor transport van alle diensten