Open netwerk

Wij vinden dat u data moet kunnen uitwisselen en samen moet kunnen werken zoals u dat wilt. Daarom is ons hoogwaardige glasvezel netwerk een open netwerk.

Dit betekend dat u de vrijheid heeft om zelf te bepalen welke diensten u over onze glasvezelverbindingen gebruikt en via welke aanbieder u deze afneemt. Ook heeft u altijd de keuze uit meerdere aanbieders en kunt u zonder problemen overstappen. De glasvezel blijft immers gewoon liggen.

Wij werken samen met een aantal providers en andere partners die uw branche kennen. Samen met hen leveren wij u een totaaloplossing, compleet met hardware, software en diensten.

Open netwerk keuzevrijheid

Keuzevrijheid

Open netwerk concurrentie

 Profiteer van concurrentie tussen aanbieders

Open netwerk infrastructuur

Onafhankelijke infrastructuur

Ons netwerk is continu in ontwikkeling

Het hoogwaardige glasvezel netwerk van Breedband Tilburg is voortdurend in ontwikkeling. Het netwerk wordt constant uitgebreid met nieuwe aansluitingen of ringen. In het centrumgebied van Tilburg is het Breedband Tilburg netwerk fijnmazig. Overweegt u ook een aansluiting, neem dan contact met ons op.

Samenwerkende providers en partners

Breedband Tilburg werkt nauw samen met professionele partners, gespecialiseerd in glasvezeltechniek en belichting van de glasvezelverbinding. Hierdoor kunt u gebruik maken van talloze diensten zoals internet, VoIP enz.

Het drie lagen model

Breedband Tilburg biedt u een open netwerk volgens het zogenaamde drie lagen model: