06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Open netwerk

Wij vinden dat u data moet kunnen uitwisselen en samen moet kunnen werken zoals u dat wilt. Daarom is ons hoogwaardige glasvezel netwerk een open netwerk. U heeft dus de vrijheid om zelf te bepalen welke diensten u over onze glasvezelverbindingen gebruikt en via welke aanbieder u deze afneemt. U heeft dus altijd de keuze uit meerdere aanbieders en overstappen kan zonder problemen. De glasvezel blijft gewoon liggen.

De voordelen van een open netwerk

Keuzevrijheid
Profiteer van concurrentie tussen aanbieders
Onafhankelijke infrastructuur

Wij werken samen met een aantal providers en andere partners die uw branche kennen. Samen met hen leveren wij u een totaaloplossing. Compleet met hardware, software en diensten.

Ons netwerk is continu in ontwikkeling

Het hoogwaardige glasvezel netwerk van Breedband Tilburg is voortdurend in ontwikkeling. Het netwerk wordt constant uitgebreid met nieuwe aansluitingen of ringen. In het centrumgebied van Tilburg is het Breedband Tilburg netwerk fijnmazig. Overweegt u ook een aansluiting, neem dan contact met ons op.

Samenwerkende providers en partners

Breedband Tilburg werkt nauw samen met professionele partners, gespecialiseerd in glasvezeltechniek en belichting van de glasvezelverbinding. Hierdoor kunt u gebruik maken van talloze diensten zoals internet, VoIP enz.

Onze partner:

Het drie lagen model

Breedband Tilburg biedt u een open netwerk volgens het zogenaamde drie lagen model: