Over Breedband Tilburg

Breedband Tilburg is in 2003 opgericht. Een initiatief om met enkele instellingen in Tilburg de handen in een te slaan en een eigen, open dark-fiber glasvezel netwerk in Tilburg aan te leggen. Breedband Tilburg is ontstaan als inkoop stichting, maar sinds 2007 een BV. De BV is nog steeds eigendom van 12 non-profit instellingen in Tilburg.

Wij groeien nog steeds

Ons netwerk groeit gestaag. Op dit moment heeft Breedband Tilburg ongeveer 300 locaties op het netwerk aangesloten, met een totale lengte van 120 km glasvezel in Tilburg en directe omgeving. Op ons dark-fiber netwerk zijn vooral instellingen uit de zorg, onderwijs, overheid en wonen aangesloten. Glasvezel stelt deze organisaties in staat in te spelen op technische en economische vernieuwing. Bijgaande overzichtstekening geeft een aardig beeld van de omvang van ons netwerk.

Onze ervaringen

Bezoeken?

Geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of advies nodig? We maken graag een afspraak met u! Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel of mail ons gerust!

Dhr. Wico van Helden

Email: mail@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 085 - 40 19 542

Bezoekadres
Ellen Pankhurststraat 1A
5032 MD TILBURG