Succesvolle projecten voor grote instellingen

Wij richten op ons glasvezelverbindingen in Tilburg en omstreken voor non -profit instellingen en andere grote bedrijven. Zo hebben wij inmiddels verschillende zorg-, onderwijs-, overheidsinstellingen en bedrijven aangesloten op ons netwerk. Lees hieronder enkele succesvolle projecten

30/04/2021

Verhuizing datacenter en ambtenaren Gemeente Tilburg

Als de Gemeente Tilburg medewerkers van een Stadskantoor verhuist, mogen burgers daar niets van merken. Breedband Tilburg zorgde voor een soepele verhuizing van de glasvezelverbindingen.
30/04/2021

Samen met Breedband Tilburg onze glasvezel-aansluitingen verleggen

In het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis is een MER, ofwel een centrale ruimte van het netwerk, verplaatst. Breedband Tilburg zorgde er o.a. voor dat de glasvezelbekabeling werd omgelegd.
30/04/2021

Zonder Breedband Tilburg geen idéé hoe we glasvezel efficiënt moesten aanvliegen

De Plint is een verzamelgebouw voor creatieve bedrijvigheid, gebouwd door Van de Ven Bouw en Ontwikkeling. Breedband Tilburg zorgde ervoor dat de glasvezelkabel naar binnen werd gebracht.
30/04/2021

Wederzijds voordeel is altijd de insteek

Teleplaza verzorgt de bekabeling, belichting en diensten voor 705 woonunits van TalentSquare Tilburg. Aangesloten op het glasvezelnetwerk van Breedband Tilburg.