Uw eigen gesloten netwerk met IPVPN (Epacity)

Heeft uw organisatie (interesse in) een glasvezelverbinding van Breedband Tilburg? Een verstandige keuze! Met ruim tien jaar ervaring en een wijdverbreid glasvezelnetwerk in en om deze stad, zijn wij een logische partner. Maar wij zetten met alle plezier nog een stapje extra. Zoekt u voor het dataverkeer van uw bedrijf of instelling de ultieme beveiliging van een eigen, gesloten netwerk? Dan bieden wij u graag een IPVPN verbinding aan.

Met IPVPN (Internet Protocol Virtual Private Network) koppelt u gemakkelijk verschillende vestigingen van de onderneming aan elkaar. Een prettige gedachte dat u binnen één netwerk steeds een rechtstreekse en besloten verbinding heeft. Deze is niet afhankelijk van het openbare internet. U verkrijgt automatisch een hogere beschikbaarheid van uw diensten en houdt tegelijk kwaadwillenden buiten de deur. Dit alles biedt Breedband Tilburg u aan voor uitstekend beheersbare kosten. Neem contact op met ons als u meer wil weten over de kosten en de mogelijkheden.

Epacity via Breedband Tilburg: als uw data u lief is!

Is het succes van uw organisatie voor een belangrijk deel afhankelijk van data-uitwisseling? Neem dan geen risico en sluit alle gevaren uit met IPVPN. Wilt u hier meer van weten of heeft u wellicht nog vragen? Neem dan nu contact met ons op. Bij Breedband Tilburg vertellen wij u er graag meer over.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar, ongeacht uw bedrijfstoepassingen.

Daarnaast maakt glasvezel het gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back-ups en Cloud computing. Natuurlijk bent u ook verzekerd van een hoge beschikbaarheid.

Kiezen voor Zakelijke Glasvezel van Breedband Tilburg betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen.

Begonnen als inkoopstichting, zijn we inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in de zorg, wonen, onderwijs en overheid.

Met een snelle zakelijke glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digital infrastructuur bij uw bedrijf.

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig? Maak gerust een vrijblijvende afspraak.