06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Voor aanleg van glasvezel in Tilburg is er maar één echte specialist!

Wanneer het gaat om de aanleg van glasvezel voor zakelijk gebruik in Tilburg, kunt u niet om Breedband Tilburg heen. Wij hebben in en om deze stad inmiddels een glasvezelnetwerk van zo’n 300 kilometer in beheer en ca. 300 zakelijke aansluitingen. In de binnenstad van Tilburg beschikken wij over een fijnmazig netwerk.

De voordelen van zakelijk glasvezel zijn legio: het is snel en stabiel, betrouwbaar en veilig, heeft een hoge beschikbaarheid en altijd voldoende capaciteit. Hiermee bent u optimaal voorbereid op de toekomst. Breedband Tilburg heeft in zijn portfolio zowel grote bedrijven als non-profitorganisaties, zoals ziekenhuizen en onderwijsinstellingen.

Wij werken samen met erkende providers en partners, bijvoorbeeld SPIE (aanleg glasvezel) en Town (specialist in internetdienstverlening). Samen zorgen wij voor maatwerk als het gaat om de aansluiting van nieuwe klanten op onze razendsnelle glasvezelstructuur. Hoeft u geen aanvullende diensten? Ook dan bent u bij ons van harte welkom!

Aanleg glasvezel zakelijk dataverkeer? Breedband Tilburg!

U zocht op ‘aanleg glasvezel’ en komt niet voor niets uit op de website van Breedband Tilburg. Wij zijn dé partij die de ondernemende regio Tilburg op de kaart zet als het gaat om hoogwaardig dataverkeer. Neem nu contact op en laat u geheel vrijblijvend informeren over onze mogelijkheden.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor alle diensten

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig?

Dan maken we graag een afspraak met u!

Ons kantoor

Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel ons op 06 – 34353234 of mail ons!

Directeur Breedband Tilburg
Niels van der Pluijm
Email: niels@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 06 3435 3234
Meer over Breedband Tilburg