Breedband Tilburg: ervaren in glasvezel aanleggen

Al in 2003 is Breedband Tilburg hier begonnen met het aanleggen van glasvezel voor zakelijke doeleinden. Een aantal instellingen in Tilburg sloegen de handen ineen om een eigen, open dark-fiber glasvezelstructuur te realiseren.

Hier profiteren nu al ruim 300 bedrijven en organisaties van en heeft dit netwerk een lengte van meer dan 300 kilometer.

Kunnen wij ook voor uw bedrijf of instelling glasvezel aanleggen? Uiteraard kunnen we dat en betrekkelijk eenvoudig ook nog. Het netwerk wordt namelijk constant uitgebreid met nieuwe lussen en ringen. Wij sluiten u daar met maatwerk en indien gewenst redundant op aan. Dit geeft de zekerheid van een hoge beschikbaarheid. In combinatie met uw eigen belichting van de glasvezelkabel, of de inkoop bij een partner van een ethernetdienst, wordt de zakelijke verbinding compleet en bedrijfszeker. Vragen over glasvezel aanleggen? Neem vooral contact op voor een helder een eerlijk verhaal over de mogelijkheden.

Dé aangewezen partij voor glasvezel aanleggen

Heeft uw onderneming meerdere locaties? De dark-fiber infrastructuur van Breedband Tilburg zorgt voor een perfecte koppeling hiervan. Ons netwerk reikt tot aan Udenhout, Goirle en de Reeshof. Tevens lopen er (vezel)verbindingen naar onder andere Waalwijk, Eindhoven, Dongen en zelfs Amsterdam. Als het gaat om glasvezel aanleggen in de regio Tilburg, dan zijn wij dé aangewezen partij. Neem nu contact op, wij willen ook graag met u kennismaken!

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar, ongeacht uw bedrijfstoepassingen.

Daarnaast maakt glasvezel het gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back-ups en Cloud computing. Natuurlijk bent u ook verzekerd van een hoge beschikbaarheid.

Kiezen voor Zakelijke Glasvezel van Breedband Tilburg betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen.

Begonnen als inkoopstichting, zijn we inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in de zorg, wonen, onderwijs en overheid.

Met een snelle zakelijke glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digital infrastructuur bij uw bedrijf.

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig? Maak gerust een vrijblijvende afspraak.