06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Breedband Tilburg: ervaren in glasvezel aanleggen

Al in 2003 is Breedband Tilburg in die stad begonnen met glasvezel aanleggen voor zakelijke doeleinden. Aanvankelijk sloegen enkele instellingen in Tilburg de handen ineen om een eigen, open dark-fiber glasvezelstructuur te realiseren. Heden ten dage profiteren daar al ruim 300 bedrijven en organisaties van en heeft dit netwerk een lengte van maar liefst 300 kilometer.

Kunnen wij ook voor uw bedrijf of instelling glasvezel aanleggen? Uiteraard kunnen we dat en betrekkelijk eenvoudig ook nog. Het netwerk wordt namelijk constant uitgebreid met nieuwe lussen en ringen. Wij sluiten u daar met maatwerk en indien gewenst redundant op aan. Dit geeft de zekerheid van een hoge beschikbaarheid. In combinatie met uw eigen belichting van de glasvezelkabel, of de inkoop bij een partner van een ethernetdienst, wordt de zakelijke verbinding compleet en bedrijfszeker. Vragen over glasvezel aanleggen? Neem vooral contact op voor een helder een eerlijk verhaal over de mogelijkheden.

Dé aangewezen partij voor glasvezel aanleggen

Heeft uw onderneming meerdere locaties? De dark-fiber infrastructuur van Breedband Tilburg zorgt voor een perfecte koppeling hiervan. Ons netwerk reikt tot aan Udenhout, Goirle en de Reeshof. Tevens lopen er (vezel)verbindingen naar onder andere Waalwijk, Eindhoven, Dongen en zelfs Amsterdam. Als het gaat om glasvezel aanleggen in de regio Tilburg, dan zijn wij dé aangewezen partij. Neem nu contact op, wij willen ook graag met u kennismaken!

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor alle diensten

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig?

Dan maken we graag een afspraak met u!

Ons kantoor

Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel ons op 06 – 34353234 of mail ons!

Directeur Breedband Tilburg
Niels van der Pluijm
Email: niels@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 06 3435 3234
Meer over Breedband Tilburg