06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Gespecialiseerde glasvezel providers helpen u vooruit

Breedband Tilburg kan voor uw onderneming in deze stad en directe omgeving supersnel glasvezel aanleggen, die zeer betrouwbaar en toekomstgericht is. Voor onze dienstverlening werken wij samen met uitstekende glasvezel providers en partners.  Het zijn stuk voor stuk specialisten in glasvezeltechniek en belichting van het glasvezelnetwerk. Het stelt u in staat om gebruik te maken van talloze diensten als internet, VoIP telefonie en beveiliging.

Let wel, wij bieden u de diensten van onze geselecteerde glasvezel providers aan. De keuze, uit meerdere aanbieders, is echter aan u. U heeft de vrijheid om zelf te beslissen welke diensten u over ons open netwerk gebruikt en via welke leverancier dat moet gebeuren. De providers en partners van Breedband Tilburg kennen uw branche. Samen met hen zorgen wij voor een totaaloplossing met hardware, software en diensten.

Erkende glasvezel providers? Breedband Tilburg!

Inmiddels hebben tientallen bedrijven en zorg-, onderwijs-, en overheidsinstellingen de voordelen ontdekt die de erkende glasvezel providers van Breedband Tilburg ook u kunnen bieden. Blader gerust eens door ons portfolio om te zien welke dat zijn. Wilt u meer weten over zakelijk glasvezel? Neem dan contact met ons op voor informatie en advies.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor alle diensten

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig?

Dan maken we graag een afspraak met u!

Ons kantoor

Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel ons op 06 – 34353234 of mail ons!

Directeur Breedband Tilburg
Niels van der Pluijm
Email: niels@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 06 3435 3234
Meer over Breedband Tilburg