06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Bij Breedband Tilburg glasvezel afnemen? Goed idee!

U wilt als ondernemer in de regio Tilburg voor uw dataverkeer natuurlijk beschikken over een snelle verbinding, die een hoge beschikbaarheid heeft en u niet in de steek laat. Dan bent u bij Breedband Tilburg helemaal aan het goede adres. Ons netwerk van glasvezel in Tilburg heeft bewezen aan al die eisen te voldoen. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie up to date én klaar voor de toekomst is.

Vraag gerust informatie over glasvezel Tilburg

Inmiddels heeft Breedband Tilburg een flinke infrastructuur van ringen en lussen in en om de stad aangelegd. In het centrum hebben wij zelfs een fijnmazig glasvezelnetwerk. Informeer daarom gerust bij ons of ook uw bedrijf of instelling in Tilburg glasvezel kan krijgen. U kiest daarna de diensten waarvan u gebruik wilt maken en eveneens de aanbieder waarvan u deze wilt afnemen. Dit heeft bovendien als voordeel dat u zelf de omvang en snelheid van de datastroom kunt bepalen.

Expert op het gebied van glasvezel in Tilburg

Maak ook gebruik van de extra service die wij op het gebied van glasvezel Tilburg te bieden hebben. Overweegt u een aansluiting, vul dan vrijblijvend het contactformulier in. De experts van Breedband Tilburg lichten vervolgens graag de vele mogelijkheden toe.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor alle diensten

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig?

Dan maken we graag een afspraak met u!

Ons kantoor

Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel ons op 06 – 34353234 of mail ons!

Directeur Breedband Tilburg
Niels van der Pluijm
Email: niels@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 06 3435 3234
Meer over Breedband Tilburg