Zet met Breedband Tilburg zakelijk glasvezel in

Glasvezel is veruit de beste manier om grote hoeveelheden data over langere afstanden te transporteren. Logisch dus dat het aantal bedrijven dat gebruikt maakt van deze verbinding snel toeneemt.

Breedband Tilburg zorgt ervoor dat steeds meer bedrijven en instellingen kunnen profiteren van de ongekende mogelijkheden.

Wij garanderen dat u altijd de benodigde capaciteit heeft, wat uw bedrijfstoepassingen ook mogen zijn. Door glasvezel zakelijk in te zetten opent u bovendien de deuren naar digitale diensten, zoals het koppelen van vestigingen, externe back-up en Cloud computing. Momenteel hebben wij in Tilburg en directe omgeving glasvezel liggen met een totale lengte van 300 kilometer. De verdere ontwikkeling ervan staat niet stil. Op basis van maatwerk sluiten wij met alle plezier ook uw onderneming daar op aan.

Glasvezel zakelijk gebruiken? Maak snel een afspraak

Breedband Tilburg werkt niet vanuit een winstoogmerk. De BV is in handen van 12 non-profitorganisaties in Tilburg en hanteert daardoor aantrekkelijke prijzen. Lees er hier meer over. Van ons dark-fiber netwerk maken met name instellingen gebruik uit de zorg, onderwijs, overheid en wonen. Heeft u interesse om glasvezel zakelijk te gaan gebruiken, neem dan nu contact op. Wij maken graag een afspraak met u.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar, ongeacht uw bedrijfstoepassingen.

Daarnaast maakt glasvezel het gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back-ups en Cloud computing. Natuurlijk bent u ook verzekerd van een hoge beschikbaarheid.

Kiezen voor Zakelijke Glasvezel van Breedband Tilburg betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen.

Begonnen als inkoopstichting, zijn we inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in de zorg, wonen, onderwijs en overheid.

Met een snelle zakelijke glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digital infrastructuur bij uw bedrijf.

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig? Maak gerust een vrijblijvende afspraak.