06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Zet met Breedband Tilburg zakelijk glasvezel in

Glasvezel is bij uitstek geschikt om grote hoeveelheden data razendsnel over langere afstanden te transporteren. Logisch dus dat steeds meer consumenten deze verbinding gebruiken. Daarnaast biedt glasvezel zakelijk ook ongekende mogelijkheden. Breedband Tilburg zorgt er in die omgeving voor dat steeds meer bedrijven en instellingen hiervan de vruchten plukken.

Wij garanderen dat u altijd de benodigde capaciteit heeft, wat uw bedrijfstoepassingen ook mogen zijn. Door glasvezel zakelijk in te zetten opent u bovendien de deuren naar digitale diensten, zoals het koppelen van vestigingen, externe back-up en Cloud computing. Momenteel hebben wij in Tilburg en directe omgeving glasvezel liggen met een totale lengte van 300 kilometer. De verdere ontwikkeling ervan staat niet stil. Op basis van maatwerk sluiten wij met alle plezier ook uw onderneming daar op aan.

Glasvezel zakelijk gebruiken? Maak snel een afspraak

Breedband Tilburg werkt niet vanuit een winstoogmerk. De BV is in handen van 12 non-profitorganisaties in Tilburg en hanteert daardoor aantrekkelijke prijzen. Lees er hier meer over. Van ons dark-fiber netwerk maken met name instellingen gebruik uit de zorg, onderwijs, overheid en wonen. Heeft u interesse om glasvezel zakelijk te gaan gebruiken, neem dan nu contact op. Wij maken graag een afspraak met u.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor alle diensten

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig?

Dan maken we graag een afspraak met u!

Ons kantoor

Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel ons op 06 – 34353234 of mail ons!

Directeur Breedband Tilburg
Niels van der Pluijm
Email: niels@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 06 3435 3234
Meer over Breedband Tilburg