06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Met een zakelijk glasvezelnetwerk op hoger niveau

Wilt u uw bedrijfsprestaties ook op een hoger niveau brengen door gebruik te maken van het zakelijk glasvezelnetwerk in en om Tilburg? Ruim 300 ondernemingen en organisaties gingen u reeds voor bij Breedband Tilburg. En niet voor niets: behalve de verbinding, zorgen wij er ook voor dat u al uw bedrijfscommunicatie optimaal kunt toepassen. Met ons glasvezelnetwerk bent u bovendien voorbereid op technische en economische innovaties.

Breedband Tilburg levert dark-fiber (onbelichte) verbindingen. Dat betekent dat u zelf kunt kiezen uit de bijbehorende ethernetdiensten. Denk daarbij niet alleen aan internettoegang maar ook aan VoIP telefonie, datatransport en datacenterkoppeling. Doordat u een keuze kunt maken, bepaalt u zelf de capaciteit van uw verbindingen. De partners waarmee wij samenwerken bieden u een ideaal groeipad. U stapt in ons glasvezelnetwerk bijvoorbeeld in met een verbinding van 100 Mb, om vervolgens de bandbreedte stapsgewijs uit te breiden tot makkelijk 1Gb. Dat kan simpel en zonder extra investeringen. Neem bij vragen over toekomstgericht aanschaffen van uw eigen glasvezelnetwerk contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Glasvezelnetwerk Breedband Tilburg heeft extra kwaliteiten

Maak ook gebruik van de extra kwaliteiten die het glasvezelnetwerk van Breedband Tilburg uw zaak biedt. Overweegt u een aansluiting, vul dan meteen het contactformulier in. Onze experts vertellen u graag alles over de onbegrensde mogelijkheden.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor alle diensten

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig?

Dan maken we graag een afspraak met u!

Ons kantoor

Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel ons op 06 – 34353234 of mail ons!

Directeur Breedband Tilburg
Niels van der Pluijm
Email: niels@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 06 3435 3234
Meer over Breedband Tilburg