Met een zakelijk glasvezelnetwerk op hoger niveau

Wilt u uw bedrijfsprestaties ook op een hoger niveau brengen door gebruik te maken van het zakelijk glasvezelnetwerk in en om Tilburg? Ruim 300 ondernemingen en organisaties gingen u reeds voor bij Breedband Tilburg. En niet voor niets: behalve de verbinding, zorgen wij er ook voor dat u al uw bedrijfscommunicatie optimaal kunt toepassen. Met ons glasvezelnetwerk bent u bovendien voorbereid op technische en economische innovaties.

Breedband Tilburg levert dark-fiber (onbelichte) verbindingen. Dat betekent dat u zelf kunt kiezen uit de bijbehorende ethernetdiensten. Denk daarbij niet alleen aan internettoegang maar ook aan VoIP telefonie, datatransport en datacenterkoppeling. Doordat u een keuze kunt maken, bepaalt u zelf de capaciteit van uw verbindingen. De partners waarmee wij samenwerken bieden u een ideaal groeipad. U stapt in ons glasvezelnetwerk bijvoorbeeld in met een verbinding van 100 Mb, om vervolgens de bandbreedte stapsgewijs uit te breiden tot makkelijk 1Gb. Dat kan simpel en zonder extra investeringen. Neem bij vragen over toekomstgericht aanschaffen van uw eigen glasvezelnetwerk contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Glasvezelnetwerk Breedband Tilburg heeft extra kwaliteiten

Maak ook gebruik van de extra kwaliteiten die het glasvezelnetwerk van Breedband Tilburg uw zaak biedt. Overweegt u een aansluiting, vul dan meteen het contactformulier in. Onze experts vertellen u graag alles over de onbegrensde mogelijkheden.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar, ongeacht uw bedrijfstoepassingen.

Daarnaast maakt glasvezel het gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back-ups en Cloud computing. Natuurlijk bent u ook verzekerd van een hoge beschikbaarheid.

Kiezen voor Zakelijke Glasvezel van Breedband Tilburg betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen.

Begonnen als inkoopstichting, zijn we inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in de zorg, wonen, onderwijs en overheid.

Met een snelle zakelijke glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digital infrastructuur bij uw bedrijf.

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig? Maak gerust een vrijblijvende afspraak.