06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Supersnelle glasvezelverbinding bij Breedband Tilburg

Bent u in Tilburg op zoek naar een glasvezelverbinding die het dataverkeer van uw organisatie op een hoger niveau tilt? Met Breedband Tilburg haalt u dé specialist in zakelijk glasvezel in huis. Met onze jarenlange ervaring, het supersnelle en uiterst stabiele netwerk en niet te vergeten de zeer betaalbare dienstverlening, kunt u zich eenvoudigweg geen betere partner wensen. Met 300 km aan netwerk en vele tevreden gebruikers is Breedband Tilburg een marktleider in de regio Tilburg. 

U bevindt zich bovendien in goed gezelschap: al 300 bedrijven en instellingen gingen u voor en wij groeien nog steeds! Breedband Tilburg levert niet alleen de glasvezelverbinding, maar ook optimale oplossingen voor al uw bedrijfscommunicatie. Bijvoorbeeld als u een solide beveiliging wenst voor uw data. Tevens maken wij digitale diensten mogelijk zoals een externe back-up, Cloud computing en het koppelen van meerdere vestigingen. Wij werken hierbij samen met partners die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd.

Glasvezelverbinding met grote keuzevrijheid

Breedband Tilburg maakt gebruik van een open netwerk. Dit houdt in dat u zelf kunt bepalen wat voor diensten u gebruikt via onze glasvezelverbinding en bij welke provider u deze afneemt. Het is net als een gas- en elektriciteitsleiding: de glasvezelkabel ligt er, maar u kunt zelf overstappen op de aanbieder van uw keuze. Laat hier uw gegevens achter, als u interesse in onze service heeft, meer wilt weten of specifieke vragen heeft. Onze specialisten helpen u graag verder.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor alle diensten

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig?

Dan maken we graag een afspraak met u!

Ons kantoor

Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel ons op 06 – 34353234 of mail ons!

Directeur Breedband Tilburg
Niels van der Pluijm
Email: niels@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 06 3435 3234
Meer over Breedband Tilburg