Supersnelle glasvezelverbinding bij Breedband Tilburg

Bent u in Tilburg op zoek naar een glasvezelverbinding die het dataverkeer van uw organisatie op een hoger niveau tilt? Met Breedband Tilburg haalt u dé specialist in zakelijk glasvezel in huis. Met onze jarenlange ervaring, het supersnelle en uiterst stabiele netwerk en niet te vergeten de zeer betaalbare dienstverlening, kunt u zich eenvoudigweg geen betere partner wensen. Met 300 km aan netwerk en vele tevreden gebruikers is Breedband Tilburg een marktleider in de regio Tilburg. 

U bevindt zich bovendien in goed gezelschap: al 300 bedrijven en instellingen gingen u voor en wij groeien nog steeds! Breedband Tilburg levert niet alleen de glasvezelverbinding, maar ook optimale oplossingen voor al uw bedrijfscommunicatie. Bijvoorbeeld als u een solide beveiliging wenst voor uw data. Tevens maken wij digitale diensten mogelijk zoals een externe back-up, Cloud computing en het koppelen van meerdere vestigingen. Wij werken hierbij samen met partners die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd.

Glasvezelverbinding met grote keuzevrijheid

Breedband Tilburg maakt gebruik van een open netwerk. Dit houdt in dat u zelf kunt bepalen wat voor diensten u gebruikt via onze glasvezelverbinding en bij welke provider u deze afneemt. Het is net als een gas- en elektriciteitsleiding: de glasvezelkabel ligt er, maar u kunt zelf overstappen op de aanbieder van uw keuze. Laat hier uw gegevens achter, als u interesse in onze service heeft, meer wilt weten of specifieke vragen heeft. Onze specialisten helpen u graag verder.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar, ongeacht uw bedrijfstoepassingen.

Daarnaast maakt glasvezel het gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back-ups en Cloud computing. Natuurlijk bent u ook verzekerd van een hoge beschikbaarheid.

Kiezen voor Zakelijke Glasvezel van Breedband Tilburg betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen.

Begonnen als inkoopstichting, zijn we inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in de zorg, wonen, onderwijs en overheid.

Met een snelle zakelijke glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digital infrastructuur bij uw bedrijf.

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig? Maak gerust een vrijblijvende afspraak.