Houd bedrijfsdata voor uzelf met IP-VPN

Als ondernemer wilt u te allen tijde voorkomen dat bedrijfsdata in de verkeerde handen vallen. In Nederland wordt er weliswaar veel gedaan om cybercriminelen buiten de deur te houden, maar als ze eenmaal tot een systeem zijn doorgedrongen kunnen ze vaak ongehinderd hun gang gaan. Breedband Tilburg zorgt ervoor dat gevaren worden bezworen, met IP-VPN (Internet Protocol-Virtual Private Network).

Loopt uw datastroom momenteel via het publieke internet? Dat kan, maar het geeft ook hackers een vrijbrief om vaak ongezien naar uw bedrijfsgegevens te hengelen. Breedband Tilburg zorgt ervoor dat het dataverkeer over een besloten glasvezel of IP-netwerk wordt geleid. Zo neemt het altijd de kortste weg en wordt de kans op netwerkvertraging aanzienlijk verkleind. IP-VPN is tevens uitermate geschikt als uw organisatie meerdere locaties heeft of personeel dat van huis uit werkt.

Aanvullende IP-VPN diensten bij Breedband Tilburg

IP-VPN is de ideale oplossing voor beschermd dataverkeer en eveneens voor telefonie. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het beheer van uw netwerk. Daarnaast zijn er diverse aanvullende diensten voor IPVPN. Wilt u daar meer over weten, zoek dan snel contact met Breedband Tilburg. Ook als u geïnteresseerd bent in onze zakelijke, hoogwaardige glasvezelverbindingen.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar, ongeacht uw bedrijfstoepassingen.

Daarnaast maakt glasvezel het gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back-ups en Cloud computing. Natuurlijk bent u ook verzekerd van een hoge beschikbaarheid.

Kiezen voor Zakelijke Glasvezel van Breedband Tilburg betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen.

Begonnen als inkoopstichting, zijn we inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in de zorg, wonen, onderwijs en overheid.

Met een snelle zakelijke glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digital infrastructuur bij uw bedrijf.

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig? Maak gerust een vrijblijvende afspraak.