06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Houd bedrijfsdata voor uzelf met IP-VPN

Als ondernemer wilt u te allen tijde voorkomen dat bedrijfsdata in de verkeerde handen vallen. In Nederland wordt er weliswaar veel gedaan om cybercriminelen buiten de deur te houden, maar als ze eenmaal tot een systeem zijn doorgedrongen kunnen ze vaak ongehinderd hun gang gaan. Breedband Tilburg zorgt ervoor dat gevaren worden bezworen, met IP-VPN (Internet Protocol-Virtual Private Network).

Loopt uw datastroom momenteel via het publieke internet? Dat kan, maar het geeft ook hackers een vrijbrief om vaak ongezien naar uw bedrijfsgegevens te hengelen. Breedband Tilburg zorgt ervoor dat het dataverkeer over een besloten glasvezel of IP-netwerk wordt geleid. Zo neemt het altijd de kortste weg en wordt de kans op netwerkvertraging aanzienlijk verkleind. IP-VPN is tevens uitermate geschikt als uw organisatie meerdere locaties heeft of personeel dat van huis uit werkt.

Aanvullende IP-VPN diensten bij Breedband Tilburg

IP-VPN is de ideale oplossing voor beschermd dataverkeer en eveneens voor telefonie. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het beheer van uw netwerk. Daarnaast zijn er diverse aanvullende diensten voor IPVPN. Wilt u daar meer over weten, zoek dan snel contact met Breedband Tilburg. Ook als u geïnteresseerd bent in onze zakelijke, hoogwaardige glasvezelverbindingen.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor alle diensten

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig?

Dan maken we graag een afspraak met u!

Ons kantoor

Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel ons op 06 – 34353234 of mail ons!

Directeur Breedband Tilburg
Niels van der Pluijm
Email: niels@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 06 3435 3234
Meer over Breedband Tilburg