06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Uw dataverkeer snel en veilig via IPVPN

Iedere onderneming wil dat haar dataverkeer snel en veilig van A naar B gaat. Tijd is geld en het gevaar van hackers die op zoek zijn naar bedrijfsinformatie ligt altijd op de loer. Breedband Tilburg zet met haar partners daarom een daadkrachtige tool in om deze vlug op de juiste plek te krijgen: IPVPN (Internet Protocol Virtual Private Network). Hierbij vindt de datastroom niet plaats via het openbare internet, maar over een besloten IP-netwerk.

Het voordeel van IPVPN is dat uw gegevens gegarandeerd de kortste route nemen. Bij het openbaar internet bestaat die garantie niet en kan netwerkvertraging ontstaan. Daar zit een ondernemer die gebruik maakt van tijdkritische applicaties als VoIP niet op te wachten. Bij IPVPN ontstaat als het ware een privé-netwerk waarmee data kan worden uitgewisseld tussen locaties. Dat maakt het uitermate interessant om zo een koppeling te maken tussen diverse vestigingen van een bedrijf of met thuiswerkers.

Breedband Tilburg, dé expert in IPVPN

Breedband Tilburg, dat in die stad namens 12 non-profitorganisaties een zeer uitgebreid glasvezelnetwerk beheert, werkt op het gebied van IPVPN samen met Town. Deze gerenommeerde organisatie lost routerings- en beveiligingsvraagstukken voortvarend en creatief op. Wilt u ook gebruikmaken van onze expertise, neem dan nu contact op.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor alle diensten

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig?

Dan maken we graag een afspraak met u!

Ons kantoor

Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel ons op 06 – 34353234 of mail ons!

Directeur Breedband Tilburg
Niels van der Pluijm
Email: niels@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 06 3435 3234
Meer over Breedband Tilburg