Uw dataverkeer snel en veilig via IPVPN

Iedere onderneming wil dat haar dataverkeer snel en veilig van A naar B gaat. Tijd is geld en het gevaar van hackers die op zoek zijn naar bedrijfsinformatie ligt altijd op de loer. Breedband Tilburg zet met haar partners daarom een daadkrachtige tool in om deze vlug op de juiste plek te krijgen: IPVPN (Internet Protocol Virtual Private Network). Hierbij vindt de datastroom niet plaats via het openbare internet, maar over een besloten IP-netwerk.

Het voordeel van IPVPN is dat uw gegevens gegarandeerd de kortste route nemen. Bij het openbaar internet bestaat die garantie niet en kan netwerkvertraging ontstaan. Daar zit een ondernemer die gebruik maakt van tijdkritische applicaties als VoIP niet op te wachten. Bij IPVPN ontstaat als het ware een privé-netwerk waarmee data kan worden uitgewisseld tussen locaties. Dat maakt het uitermate interessant om zo een koppeling te maken tussen diverse vestigingen van een bedrijf of met thuiswerkers.

Breedband Tilburg, dé expert in IPVPN

Breedband Tilburg, dat in die stad namens 12 non-profitorganisaties een zeer uitgebreid glasvezelnetwerk beheert, werkt op het gebied van IPVPN samen met Town. Deze gerenommeerde organisatie lost routerings- en beveiligingsvraagstukken voortvarend en creatief op. Wilt u ook gebruikmaken van onze expertise, neem dan nu contact op.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar, ongeacht uw bedrijfstoepassingen.

Daarnaast maakt glasvezel het gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back-ups en Cloud computing. Natuurlijk bent u ook verzekerd van een hoge beschikbaarheid.

Kiezen voor Zakelijke Glasvezel van Breedband Tilburg betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen.

Begonnen als inkoopstichting, zijn we inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in de zorg, wonen, onderwijs en overheid.

Met een snelle zakelijke glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digital infrastructuur bij uw bedrijf.

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig? Maak gerust een vrijblijvende afspraak.