06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Bescherm uw bedrijfsdata met Private VPN

Uw bedrijfsinformatie altijd en overal ter wereld beveiligd beschikbaar hebben. Breedband Tilburg maakt dit al mogelijk met haar Virtual Private Network, of Private VPN. Dit besloten netwerk is dé oplossing voor een onderneming of instelling met meerdere vestigingen. Of wanneer uw medewerkers van huis uit werken: er is steeds een beschermde toegang tot gevoelige data en telefonie. Erg belangrijk in de huidige tijd, waar hacken en datalekken steeds vaker voorkomen. 

Private VPN werkt niet via het openbare internet. Zo houdt u cybercriminelen buiten de deur die het via het world wide web op uw kostbare gegevens hebben voorzien. 

Extra diensten via Private VPN? Breedband Tilburg!

Behalve voor dataverkeer en telefonie is Private VPN eveneens geschikt voor extra diensten. Wilt u daar meer over weten, neem dan snel contact met ons op. De deskundige medewerkers van Breedband Tilburg vertellen u graag alles over Private VPN. Wij zijn dé leverancier in de regio Tilburg van dark-fiber (onbelichte) verbindingen en beheren een groot glasvezelnetwerk in die stad. U bent dus verzekerd van een partner die helemaal thuis is in deze branche.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor alle diensten

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig?

Dan maken we graag een afspraak met u!

Ons kantoor

Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel ons op 06 – 34353234 of mail ons!

Directeur Breedband Tilburg
Niels van der Pluijm
Email: niels@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 06 3435 3234
Meer over Breedband Tilburg