06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Breedband Tilburg en Relined op de bres voor glasvezel

Breedband Tilburg draagt glasvezel al jaren een warm hart toe. In onze visie moet iedereen in Nederland, zakelijk en particulier, de vruchten van deze snelle en stabiele dataverbinding kunnen plukken. In onze eigen stad Tilburg hebben wij het goede voorbeeld gegeven met een wijdvertakt, 300 kilometer tellend zakelijk glasvezelnetwerk. Inmiddels zijn hierop meer dan 300 organisaties aangesloten. Samen met onder meer Relined worden nu ook landelijk de plooien gladgestreken.

Relined is leverancier van dark-fiber (onbelicht) glasvezel, waarvan ook Breedband Tilburg gebruikmaakt. Beide partijen hebben gemerkt dat er weinig eenheid was binnen de Nederlandse glasvezelindustrie. Met de oprichting van brancheorganisatie Fiber Carrier Association (FCA) hebben wij onze verantwoordelijk genomen om hier verandering in te brengen. Door samenwerking te bevorderen, moet de groei van de glasvezelcarriers en de kwaliteit van hun infrastructuur toenemen.

Met Relined meer regio’s van glasvezel laten profiteren

Zoals gezegd is hiervan in Tilburg al een tot de verbeelding sprekend voorbeeld te zien. Breedband Tilburg, met 12 non-profitorganisaties als aandeelhouder, heeft zich gemanifesteerd als betrouwbare partner. Door samen met Relined in het bestuur van FCA zitting te nemen, laten wij ook andere regio’s meer van glasvezel profiteren. Heeft u interesse in ons werk, neem dan vandaag nog contact op.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor alle diensten

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig?

Dan maken we graag een afspraak met u!

Ons kantoor

Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel ons op 06 – 34353234 of mail ons!

Directeur Breedband Tilburg
Niels van der Pluijm
Email: niels@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 06 3435 3234
Meer over Breedband Tilburg