Breedband Tilburg en Relined op de bres voor glasvezel

Breedband Tilburg draagt glasvezel al jaren een warm hart toe. In onze visie moet iedereen in Nederland, zakelijk en particulier, de vruchten van deze snelle en stabiele dataverbinding kunnen plukken. In onze eigen stad Tilburg hebben wij het goede voorbeeld gegeven met een wijdvertakt, 300 kilometer tellend zakelijk glasvezelnetwerk. Inmiddels zijn hierop meer dan 300 organisaties aangesloten. Samen met onder meer Relined worden nu ook landelijk de plooien gladgestreken.

Relined is leverancier van dark-fiber (onbelicht) glasvezel, waarvan ook Breedband Tilburg gebruikmaakt. Beide partijen hebben gemerkt dat er weinig eenheid was binnen de Nederlandse glasvezelindustrie. Met de oprichting van brancheorganisatie Fiber Carrier Association (FCA) hebben wij onze verantwoordelijk genomen om hier verandering in te brengen. Door samenwerking te bevorderen, moet de groei van de glasvezelcarriers en de kwaliteit van hun infrastructuur toenemen.

Met Relined meer regio’s van glasvezel laten profiteren

Zoals gezegd is hiervan in Tilburg al een tot de verbeelding sprekend voorbeeld te zien. Breedband Tilburg, met 12 non-profitorganisaties als aandeelhouder, heeft zich gemanifesteerd als betrouwbare partner. Door samen met Relined in het bestuur van FCA zitting te nemen, laten wij ook andere regio’s meer van glasvezel profiteren. Heeft u interesse in ons werk, neem dan vandaag nog contact op.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar, ongeacht uw bedrijfstoepassingen.

Daarnaast maakt glasvezel het gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back-ups en Cloud computing. Natuurlijk bent u ook verzekerd van een hoge beschikbaarheid.

Kiezen voor Zakelijke Glasvezel van Breedband Tilburg betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen.

Begonnen als inkoopstichting, zijn we inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in de zorg, wonen, onderwijs en overheid.

Met een snelle zakelijke glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digital infrastructuur bij uw bedrijf.

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig? Maak gerust een vrijblijvende afspraak.