Teleplaza koos bewust voor Breedband Tilburg

Teleplaza, specialist in datacommunicatie voor studenten en zorg, zocht in 2015 bewust de koppeling met het zakelijk glasvezelnetwerk van Breedband Tilburg. Het had de betrouwbaarheid hiervan becijferd op nagenoeg 100 procent! Daardoor waren wij de ideale partij voor het aansluiten van zo’n 700 studentenwoningen op glasvezel, in het project TalentSquare Tilburg. Teleplaza verzorgt hier niet alleen de belichting van de dark-fiber glasvezel, maar ook de diensten televisie en internet.

De moderne student kan niet zonder online studeren en gamen. Dat stelt hoge eisen aan het internet en de bandbreedte. Haperingen, of erger nog, een netwerk dat offline is, moet koste wat kost worden voorkomen. Hierbij kan Teleplaza bouwen op de stabiele glasvezelverbinding van Breedband Tilburg.

Teleplaza zocht en vond dé partner in zakelijk glasvezel

In de loop der jaren is Teleplaza een belangrijke partij geworden voor woningcorporaties, projectontwikkelaars en architecten. Het adviseert deze gericht over oplossingen voor datacommunicatie. Met de keuze voor het netwerk van Breedband Tilburg zijn wij dan ook erg blij. Het is voor ons de bevestiging dat wij dé partner zijn voor zakelijk glasvezel in Tilburg. Wilt u ook een aansluiting? Neem dan hier contact op.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar, ongeacht uw bedrijfstoepassingen.

Daarnaast maakt glasvezel het gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back-ups en Cloud computing. Natuurlijk bent u ook verzekerd van een hoge beschikbaarheid.

Kiezen voor Zakelijke Glasvezel van Breedband Tilburg betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen.

Begonnen als inkoopstichting, zijn we inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in de zorg, wonen, onderwijs en overheid.

Met een snelle zakelijke glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digital infrastructuur bij uw bedrijf.

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig? Maak gerust een vrijblijvende afspraak.