06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Teleplaza koos bewust voor Breedband Tilburg

Teleplaza, specialist in datacommunicatie voor studenten en zorg, zocht in 2015 bewust de koppeling met het zakelijk glasvezelnetwerk van Breedband Tilburg. Het had de betrouwbaarheid hiervan becijferd op nagenoeg 100 procent! Daardoor waren wij de ideale partij voor het aansluiten van zo’n 700 studentenwoningen op glasvezel, in het project TalentSquare Tilburg. Teleplaza verzorgt hier niet alleen de belichting van de dark-fiber glasvezel, maar ook de diensten televisie en internet.

De moderne student heeft echter ook aan online studeren en gamen. Dat stelt hoge eisen aan het internet en de bandbreedte. Haperingen of erger nog, een netwerk dat offline is, moeten koste wat kost worden voorkomen. Hierbij kan Teleplaza bouwen op de stabiele glasvezelverbinding van Breedband Tilburg.

Teleplaza zocht en vond dé partner in zakelijk glasvezel

In de loop der jaren is Teleplaza een belangrijke partij geworden voor woningcorporaties, projectontwikkelaars en architecten. Het adviseert deze gericht over oplossingen voor datacommunicatie. Met de keuze voor het netwerk van Breedband Tilburg zijn wij dan ook erg blij. Het is voor ons de bevestiging dat wij dé partner zijn voor zakelijk glasvezel in Tilburg. Wilt u ook een aansluiting? Neem dan hier contact op.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor alle diensten

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig?

Dan maken we graag een afspraak met u!

Ons kantoor

Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel ons op 06 – 34353234 of mail ons!

Directeur Breedband Tilburg
Niels van der Pluijm
Email: niels@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 06 3435 3234
Meer over Breedband Tilburg