06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Snel en stabiel zakelijk glasvezel in Tilburg en omstreken

Wilt u voor al uw bedrijfscommunicatie ook profiteren van het hoogwaardige glasvezelnetwerk in Tilburg? Voor alle oplossingen op het gebied van zakelijk glasvezel kunt u terecht bij Breedband Tilburg. Wij beheren dit netwerk niet alleen, tot op dit moment hebben we ongeveer 300 locaties aangesloten. Bent u de volgende? Dan profiteert ook u binnenkort van onze snelle en stabiele glasvezelverbinding, die helemaal op de toekomst is voorbereid.

Voor zakelijk glasvezel kunnen wij u bovendien diverse diensten aanbieden. Bent u voor uw onderneming op zoek naar een optimale digitale infrastructuur voor uw Local Area Network? Of gaat u interesse meer uit naar een veilige oplossing voor al uw dataverkeer, met daarbij een optimale beschikbaarheid? Breedband Tilburg is van alle markten thuis. Neem vooral contact op met ons als u vragen heeft, wij helpen u graag verder.

Volop keuzevrijheid met zakelijk glasvezel van Breedband Tilburg

Wij werken samen met door ons zorgvuldig geselecteerde providers en partners. Maar uiteindelijk kiest u zelf welke diensten u via zakelijk glasvezel wilt gebruiken en bij welke aanbieder. Op die manier bepaalt u ook de omvang en snelheid van uw data-uitwisseling. Bent u geïnteresseerd in het glasvezelnetwerk van Breedband Tilburg of heeft u advies nodig? Wij maken graag een afspraak. U kunt hier contact opnemen.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor alle diensten

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig?

Dan maken we graag een afspraak met u!

Ons kantoor

Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel ons op 06 – 34353234 of mail ons!

Directeur Breedband Tilburg
Niels van der Pluijm
Email: niels@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 06 3435 3234
Meer over Breedband Tilburg