06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Breedband Tilburg, specialist in dark-fiber glasvezel

Wilt u voor uw organisatie een glasvezelverbinding in Tilburg, maar twijfelt u of dit zonder problemen kan? Dan heeft Breedband Tilburg goed nieuws! Wij zijn dé specialist in dark-fiber (onbelicht) zakelijk glasvezel in Tilburg. U kunt daarbij gebruik blijven maken van uw eigen belichting c.q. de bestaande apparatuur in uw bedrijf welke hierop dient te worden aangesloten. Of u kiest welke ethernetdiensten u via onze gerenommeerde providers en partners wilt afnemen.

Dataverkeer via darkfiber glasvezel moet niet alleen supersnel en veilig verlopen, vinden wij. U dient ook altijd de garantie te hebben dat de benodigde capaciteit beschikbaar is, ongeacht uw bedrijfstoepassingen. Dit zit bij Breedband Tilburg helemaal goed: op ons dark-fiber netwerk zijn tientallen instellingen uit de zorg, overheid, woonsector en het onderwijs aangesloten. Met glasvezel spelen zij bovendien in op technische en economische vernieuwing. Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden van glasvezel of darkfiber? Aarzel dan niet en neem contact op met Breedband Tilburg!

Bepaal met dark-fiber zelf uw groei

Met de keuzevrijheid die dark-fiber van Breedband Tilburg u biedt, houdt u de capaciteit van de verbindingen onder controle. Uitbreiden kan altijd nog. U begint bijvoorbeeld met een connectie van 50 Mb, die al naar gelang uw groei tussentijds en zonder extra investeringen is bij te stellen naar 1Gb. Interesse? Vul dan het contactformulier in of bel ons.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor alle diensten

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig?

Dan maken we graag een afspraak met u!

Ons kantoor

Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel ons op 06 – 34353234 of mail ons!

Directeur Breedband Tilburg
Niels van der Pluijm
Email: niels@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 06 3435 3234
Meer over Breedband Tilburg