Bespaar met zakelijk internet en telefonie van Signet Breedband

Bespaar aanzienlijk op uw kosten voor internet en telefonie. Met het glasvezelnetwerk van Breedband Tilburg en de internetdiensten van Signet Breedband kunt u snel en veilig data uitwisselen. Combineert u met telefonie, dan ligt er een aantrekkelijk en kostenbesparend aanbod voor u klaar. Dat betekent supersnel internetten en altijd bellen tegen lage tarieven.

Beide bedrijven hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Signet Breedband bestaat al sinds 1996 en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende zakelijke Internet Service Provider. Naast genoemde voordelen bent u altijd verzekerd van een hoge beschikbaarheid voor uw internetdiensten en gratis ondersteuning van de professionele helpdesk. Breedband Tilburg maakt zich sinds 2003 hard voor een open glasvezelnetwerk. Ondertussen telt dit netwerk al 300 aansluitingen in de Tilburg en omgeving.

U staat centraal bij Signet Breedband en Breedband Tilburg

Profiteer ook van deze unieke samenwerking die uw bedrijfskosten aanzienlijk verminderen. Bij Signet Breedband en Breedband Tilburg kunt u rekenen op een persoonlijke service en staan uw belangen centraal. Met een schat aan ervaring weten wij niet alleen wat er nu speelt, maar zorgen we er ook voor dat uw organisatie klaar is voor de toekomst. Neem nu contact op, als u deze boot niet wilt missen.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar, ongeacht uw bedrijfstoepassingen.

Daarnaast maakt glasvezel het gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back-ups en Cloud computing. Natuurlijk bent u ook verzekerd van een hoge beschikbaarheid.

Kiezen voor Zakelijke Glasvezel van Breedband Tilburg betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen.

Begonnen als inkoopstichting, zijn we inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in de zorg, wonen, onderwijs en overheid.

Met een snelle zakelijke glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digital infrastructuur bij uw bedrijf.

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig? Maak gerust een vrijblijvende afspraak.