06 3435 3234 info@breedbandtilburg.nl

Bespaar met zakelijk internet en telefonie van Signet

Bespaar aanzienlijk op uw kosten voor internet en telefonie. Met het glasvezelnetwerk van Breedband Tilburg en de internetdiensten van Signet kunt u snel en veilig data uitwisselen. Combineert u met telefonie, dan ligt er een aantrekkelijk en kostenbesparend aanbod voor u klaar. Dat betekent supersnel internetten en altijd bellen tegen lage tarieven.

Beide bedrijven hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Signet bestaat al sinds 1996 en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende zakelijke Internet Service Provider. Naast genoemde voordelen bent u altijd verzekerd van een hoge beschikbaarheid voor uw internetdiensten en gratis ondersteuning van de professionele helpdesk. Breedband Tilburg maakt zich sinds 2003 hard voor een open glasvezelnetwerk. Ondertussen telt dit netwerk al 300 aansluitingen in de Tilburg en omgeving.

U staat centraal bij Signet en Breedband Tilburg

Profiteer ook van deze unieke samenwerking die uw bedrijfskosten aanzienlijk verminderen. Bij Signet en Breedband Tilburg kunt u rekenen op een persoonlijke service en staan uw belangen centraal. Met een schat aan ervaring weten wij niet alleen wat er nu speelt, maar zorgen we er ook voor dat uw organisatie klaar is voor de toekomst. Neem nu contact op, als u deze boot niet wilt missen.

Zakelijk Glasvezel: geeft zekerheid

Glasvezel is supersnel en veilig. U heeft gegarandeerd altijd de benodigde capaciteit beschikbaar ongeacht uw bedrijfstoepassingen. En u bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid. Daarnaast maakt glasvezel gebruik van nieuwe digitale diensten mogelijk, zoals het koppelen van vestigingen, externe back up en Cloud computing. Kiezen voor Zakelijk Glasvezel betekent dus een keuze voor gemak en zekerheid.

Specialist in Zakelijk Glasvezel

Breedband Tilburg is specialist in hoogwaardige dark-fiber (onbelichte) glasvezelverbindingen voor instellingen en bedrijven in de regio Tilburg. Begonnen als inkoopstichting en inmiddels uitgegroeid tot zakelijk partner van meer dan 50 bedrijven en instellingen in onder andere de zorg, wonen, onderwijs en overheid. Met een snelle zakelijk glasvezelverbinding zorgen wij voor een optimale digitale infrastructuur voor al deze bedrijven en instellingen.

Voordelen van glasvezel

Snel en stabiel
Betrouwbaar en veilig
Hoge beschikbaarheid
Toekomstvast
Altijd voldoende capaciteit
Geschikt voor alle diensten

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke glasvezelverbinding of heeft u advies nodig?

Dan maken we graag een afspraak met u!

Ons kantoor

Breedband Tilburg is gevestigd in Entrada langs de A58. Bel ons op 06 – 34353234 of mail ons!

Directeur Breedband Tilburg
Niels van der Pluijm
Email: niels@breedbandtilburg.nl
Telefoon: 06 3435 3234
Meer over Breedband Tilburg